Politika

Pozitivna: Svojim postupkom Vučković dokazao da su ustavne promjene neminovne

poz
P
ozitivna Crna Gora ponašanje Veselina Vučkovića vidi kao dokaz da vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca ne može argumentima pokazati da je tužilaštvo temeljito i pošteno radilo svoj posao, pa se, da bi odvratio pažnju sa suštine problema, služi providnim političkim trikom, saopšteno je iz te partije.

Pozitivna: Svojim postupkom Vučković dokazao da su ustavne promjene neminovne
Portal AnalitikaIzvor

Napuštanjem sjednice Odbora za antikorupciju vršilac dužnosti VDT Veselin Vučković još jednom je dokazao da su Ustavne promjene u Crnoj Gori neminovne i da na čelo pravosuđa moraju doći novi ljudi, izabrani na novi način, tvrde u Pozitivnoj.

Ovim političkim manevrom Vučković je potvrdio da ne može pokazati ozbiljne rezultate istrage u aferi Snimak, ali ni u drugim važnim istragama, čije razrješenje odavno čeka crnogorska javnost, ali i Brisel.

Veselin Vučković najmanje ima pravo da bude uvrijeđen ,jer odluke VDT vrijeđaju zdrav razum i sve građane Crne Gore, koji više ne vide smisa u radu pravosudnih organa i nažalost shvataju, ono što je neshvatljivo u zemljama vladavine prava, da zakoni ne važe jednako za sve.

Vučkovićeva izjava da neće postupati pod bilo čijim pritiskom je više nego licemjerna, jer je nakon rezultata istrage u aferi Snimak svima jasno da tužilaštvo kao i sam Vučković rade pod pritiskom i isključivo u interesu partija na vlasti, zaključeno je u saopštenju.

 

 

 

Portal Analitika