Politika

STANIĆ: Bolje brinite za svoju stranku u osipanju

1010mirkostanic
D
ritanu Abazoviću bi bilo mudrije da se pobrine za sopstvenu stranku u osipanju, nego što dušebriži nad SDP-om. Kada vas napusti toliko funkcionera u samo par mjeseci onda je nedopustivi luksuz baviti se drugima umjesto samima sobom- saopšto je šef medijskog pula SDP-a Mirko Stanić.
STANIĆ: Bolje brinite za svoju stranku u osipanju
Portal AnalitikaIzvor


Abazović je danas kazao da je "sukob SDP-a i DPS-a samo medijska predstava i da bi socijaldemokrate umjesto što pune medijske stranice navodnim neslaganjem sa svojim stvarnim šefom Milom Đukanovićem, mogli konačno sa riječi da pređu na djelo".



Stanić ističe da ako Abazovića i pored svih svojih problema ipak muči SDP, da bi trebalo da zna da SDP i  traje skoro četvrt vijeka jer je uvijek znao da nađe prave odgovore koje potvrdi vrijeme - pa će to znati i ovoga puta.



"I onda kada smo branili višenacionalnu Crnoj Goru od pošasti nacionalizma ratnih devedesetih, i onda kada smo obnavljali nezavisnost, i onda kada smo očuvali Taru, državne resurse, Termoelektranu i energetski sektor u vlasništvu drzave, utemeljivali politiku EU i NATO integracija, razvijali prijateljstvo sa komšijama, kao i onda kada smo uvodili zastavu i himnu ove zemlje i crnogorski jezik", naveo je Stanić.



On je naglasio da su to "neka od nasih kapitalnih djela, a priznajemo da je u našem radu bilo i grešaka za koje smo uvijek spremni da preuzmemo odgovornost".



Kada je riječ o vašim djelima, bojimo se da se nemate baš čime pohvaliti, sem time da ste iznevjerili očekivanja vaših poštovanih birača, i to samo nakon godine od osnivanja stranke. Ako ne vjerujete nama pitajte vaše osnivače - bivše članove, odbornike, poslanike, funkcionere i savjetnike, istakao je Stanić.



"Nikšićka sapunica sa vama kao glavnim akterima pokazala je vaše realne političke domete i ozbiljnost. Zato vaši birači, kojih je istina sve manje, od vas očekuju više političke mudrosti kako bi vaša sezona bar nešto duže trajala", kaže na kraju Stanić.


Portal Analitika