Abiznis

EPCG: I danas ugradnja brojila i radovi na mreži

9brojilougradnjaok
D
jelovi više crnogorskih opština danas će biti više sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na elektromreži.

EPCG: I danas ugradnja brojila i radovi na mreži
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima budu ugrađivana brojila, struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulicama Braće Ribar, Franca Prešerna, Gavrila Principa, Matije Gubca, Medunska, Mila Milutinovića, Prištinska, Spasoja Raspopovića, Zagrebačka i Žrtava fašizma.

Na području Cetinja brojila će biti ugrađena u ulicama Deseste crnogorske, Četvrte i Pete proleterske, Baja Pivljanina, Bajice, Bulevar crnogorskih junaka, Donje polje, Donji kraj, Jabučka, Kružni put, Medovina, Mojkovačka, Nikole Lekića, Njegoševa, Obilića poljana, Omladinska, Grahovska, Nikca od Rovina, Vojvode Batrića, Vuka Mićunovića.

U Kotoru će brojila biti ugrađena na lokaciji zgrada Jugopetrola, Benovo, Gorica, Vrmac, Škaljari, Risan i Daosine, a u Herceg Novom u ulicama Njegoševa, Braće Grbića i Osiječka bb.

U Podgorici će bez struje od deset do 16 sati biti potrošači naselja Plana, Begovine, Mamućevina, Suk, Novo Selo i Strahinjići.

Na području Bijelog Polja, od deset do 16 sati, povremeno će bez napajanja električnom energijom biti potrošači koji se napajaju iz TS Medanovići.

Od devet do 17 sati, u Pljevljima, bez struje će biti potrošači seoskih područja Odžak, Gornje Selo, Crnobori, Podpeć, Vlaovići, Maoče, Lijeska, Zekavice, Mijakovići, Kosenica, Varine, Vodno, Krupice, Vaškovo, Premćani, Đurđevića Tara, Bobovo i Glibaći.

Na području Berana, od devet do 18 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači mjesnih zajednica Brezojevica, Velika i Murino.

(MINA)

Portal Analitika