Fudbal

SAVIĆEVIĆ: Smiješno je u ovoj situaciji prijetiti Englezima!

SavicevicPress
P
redsjednik FSCG Dejan Savićević kazao je da je zadovoljan urađenim do sada, i da igračima treba čestitati bez obzira na ishod kvalifikacija.

SAVIĆEVIĆ: Smiješno je u ovoj situaciji prijetiti Englezima!
Portal AnalitikaIzvor

- Imamo puno problema. Nijesmo očekivali da ćemo imati ovoliko povrijeđenih igrača. Od početka kvalifikacija falila su nam dva-tri igrača, što zbog kartona, što zbog povreda. To je ono čega smo se bojali kada dođu ove odlučujuće utakmice. Nema Vladimira Božovića zbog kartona, Vučinića, Pekovića, Baše, Džudovića, golmana Božovića zbog povreda, Jovanović ima problema sa vizom.

Ne možemo da prijetimo nikome, jedino možemo da obećamo da ćemo dati sto odsto sebe, i da ćemo skupo prodati svoju kožu. Smiješno je u ovakvoj situaciji prijetiti Engleskoj. Tu je još dosta igrača koji nijesu u takmičarskom pogonu, koji nemaju kontinuitet igara. Ali, ti igrači su uvijek davali sve od sebe za reprezentaciju. Jedino što možemo da obećamo jeste da ćemo se boriti do kraja. I ako izgubimo, ništa ne možemo da zamjerimo momcima. Ako daju sve od sebe, kako god se završi utakmica, ja ću kao predsjednik biti zadovoljan - poručio je Savićević na konferenciji za novinare.

- Zadovoljan sam ovim do sada. Ostvarili smo početni cilj, a to je da se do samog kraja borimo za jedno od prva dva mjesta. Poraz od Ukrajine će nas na kraju skupo koštati, ali što je tu je. Taj mjesec, jun nam nikako ne odgovara. Prvenstva se završavaju rano, Vučinić i još nekoliko igrača nijesu  igrali mjesec dana. Ali, ne možemo mi da biramo kada ćemo da igramo.

Probaćemo sljedeće kvalifikacije da dogovorimo da u tom terminu igramo sa slabijim reprezentacijama. Evidentno je da ta pauza ostavlja dosta traga na naše fudbalere, pogotovo kada igramo sa jačim selekcijama - zaključio je Savićević.

 

Portal Analitika