Fudbal

Telekom još godinu dana uz FSCG

UgovorFSCgTelekom
F
udbalski savez Crne Gore i kompanija Telekom produžili su sponzorski ugovor na još godinu dana, a vrijednost ugovara nije poznata. Ugovor su potpisali predsjednik FSCG Dejan Savićević i izvršni direktor Telekoma Rudiger Šulc.

Telekom još godinu dana uz FSCG
Portal AnalitikaIzvor

''Drago mi je što smo produžilis aradnju sa najjačom firmom u Crnoj Gori. Drago mi je što je Telekom Crne Gore uvidio da je fudbal najpopularniji sport  kod nas. Mislim da smo u prethodnom periodu i kroz domaća takmičenja, i kroz reprezentativne obaveze, pokazali da smo dobar partner. Nadam se da ćemo i u narednom periodu biti na istom nivou, na kojem smo bili svih ovih prethodnih godina. Nećemo stati na ovome, trudićemo se da budemo još bolji'', kazao je na konferenciji za novinare predsjednik FSCG Dejan Savićević.

''Drago mi je što sam treći put ovdje od kada sam u Crnoj Gori. Trudim se da učim crnogorski, za sada znam ,,Hvala Bogu, petak je, idem kući,,. Ova uspješna saradnje traje već šest godina. Čast nam je što sponzorišemo i fudbalsku reprezentaciju i ligaška takmičenja. Nadam se da će vaša reprezentacija imati sreće u narednom periodu. Želim vam sve najbolje, puno sreće, pa da se gledamo u Brazilu'', poručio je Šulc.

Portal Analitika