Društvo

Sve spremno za 16. Sajam automobila

m3bd
N
a Jadranskom sajmu se od 9. do 13. oktobra održava 16. Sajam automobila. Najveći broj izlagača na jednom mjestu u Crnoj Gori biće ponovo u prilici, da u sajamskom ambijentu, publici predstavi premijere i novitete poznatih svjetskih brendova koje zastupaju.

Sve spremno za 16. Sajam automobila
Portal AnalitikaIzvor

- U toku su završne radnje na opremanju štanda gdje će biti izloženi različiti modeli Mercedesa. Ove godine ćemo ekskluzivno predstaviti novu S-klasu, koja je imala svjetsku premijeru prije nekoliko sedmica, na frankfurtskom sajmu automobila. To je jedan od trenutno najprestižnijih modela i njegova cijena ide preko sto hiljada eura. Na štandu Mercedesa ove godine biće izloženo 16 automobila - kazao je za Portal Analitika Borislav Mijović direktor kompanije Ljetopis Automotiv d.o.o. koja je generalni zastupnik mercedesa za Crnu Goru.

On je istakao da potencijalne kupce očekuju posebni, povoljni uslovi prodaje.

- Kupce očekuju povoljne cijene sa posebnim uslovima prodaje, naročito kada je u pitanju osiguranje, tako da pozivam sve zainteresovane da posjete naš štand na ovogodišnjem sajmu automobila - zaključio je Mijović.

m6bd

Prateći segmenti auto industrije - oprema za tehničke preglede vozila, oprema za automobile, pneumatici, maziva i auto kozmetika poznatih brendova takođe će imati mjesto na ovogodišnjoj manifestaciji posredstvom zastupnika - saopšteno je danas nakon konferencije za medije koja je upriličena povodom početka ove manifestacije.

Neće izostati ni ponuda motocikala i moto opreme, čije obilježje ove godine je prije svega kvalitet i najavljene premijere atraktivnih modela u više klasa. Programski dio Sajma imaće obilježja edukativnog i zabavnog karaktera, uz dodjele nagrada novinarskih žirija za najbolje izložene modele automobila u različitim kategorijama, izbor najljepše hostese Sajma automobila i nagradu Expo Trophy koju Jadranski sajam dodjeljuje za ukupan kvalitet sajamske prezentacije.

0710SajamBD

Isto tako, posjetioci će biti u prilici da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje neke od brojnih nagrada koje Jadranski sajam dodjeljuje u saradnji sa izlagačima, saopštili su organizatori.

Portal Analitika