Region

Marko Mišković pušten iz kućnog pritvora

710markomiskovicok
S
pecijalni sud u Beogradu odlučio je da Marko Mišković bude pušten iz kućnog pritvora uz kauciju od oko 3,3 miliona eura, javlja Tanjug.

Marko Mišković pušten iz kućnog pritvora
Portal AnalitikaIzvor

Sud je prihvatio predlog Miškovićeve odbrane da mu se mjera zabrane napuštanja stana, uz elektronski nadzor, zamijeni upisom hipoteke na nepokretnosti i to na lokal u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu od 250 kvadratnih metara.

Sinu vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića biće skinuta elektronska narukvica i odobreno da napusti stan nakon upisa hipoteke. To je prvostepena odluka na koju Tužilaštvo za organizovani kriminal ima pravo da uloži žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, koja, međutim, ne zadržava izvršenje ove odluke.

Marko Mišković u kućnom pritvoru proveo je šest mjeseci, nakon što je prebačen iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu u koji je došao 12. decembra prošle godine.

Miroslav Mišković pušten je iz pritvora sredinom juna uz kauciju od 12 miliona eura. Miškovići su, zajedno sa vlasnikom Nibens grupe Milom Đuraškovićem uhapšeni 12. decembra prošle godine, zbog malverzacija sa putarskim preduzećima kojima je, kako se sumnja, budžet Srbije oštećen za oko 30 miliona eura.

foto: novosti.rs

Portal Analitika