Turizam

TO Budva dobila više nagrada na sajmu turizma u Novom Sadu

novosadskimontenegrouok
Turistička organizacija opštine Budva predstavila je turističku ponudu budvanske rivijere na 46. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji se održao od 3. do 6. oktobra.

TO Budva dobila više nagrada na sajmu turizma u Novom Sadu
Portal AnalitikaIzvor

 

Tržište Srbije generalno predstavlja veoma značajno tržište za nas pa uvjek nastojimo da u što boljem svijetlu predstavimo turističku ponudu Budve i upoznamo posjetioce sa svim onim što nudi budvanska rivijera. Iz godine u godinu, rezultati pokazuju da su gosti iz Srbije, posebno iz Novog Sada, uvjek među najbrojnijim u Budvi, i iz tog razloga trudimo se da budemo stalno prisutni promocijama na tržištu Srbije- saopšteno je iz TO Budva.

Ove godine TO Budva na sajmu u Novom Sadu dobila je tri nagrade i to: Diplomu sa peharom novosadskog sajma TO Budve dobila je za doprinos razvoju turizma Crne Gore i organizovani sajamski nastup; Diplomu sa plaketom za kvalitet za Projekat razvoja ruralnog turizma; Diplomu sa plaketom za kvalitetet za projekat “Branding Budva“.

Osim TO Budva nagradu je dobila i HG "Budvanska rivijera" za jedinstveno uredjenu zelenu površinu.

Na sajmu u Novom Sadu TO Budva nastupila je zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Tivta, Kotora, Bara, Herceg Novog, Pljevalja, Mojkovca, Bijelog Polja, Berana kao i predstavnicima budvanske privrede: HG „Budvanska rivijera“ i hotelom „Admiral“.

Sajam je posjetio veliki broj posjetilaca koji su prvenstveno bili zainteresovani za smještaj i cijene istog, kao i za turističke atrakcije, o čemu su mogli da se informišu kroz promotivni materijal TO Budve.

Foto: montenegro.travel

Portal Analitika