Zabava

Rijanin eksplicitni spot razbijesnio čak i najvjernije fanove

okrija4
R
ijanin novi spot za pjesmu "Pour it Up" iznervirao je čak i njene najvatrenije fanove, koji su komentarisali da je pjevačica ovoga puta stvarno pretjerala sa eksplicitnim scenama.

Rijanin eksplicitni spot razbijesnio čak i najvjernije fanove
Portal AnalitikaIzvor

Na stotine razočaranih fanova preplavilo je društvene mreže negativnim komentarima na Rijanin račun. Njen novi spot je okarakterisan kao pornografski, a postavljeno je pitanje kakav primjer ljepotica sa Barbadosa daje svojim mladim obožavateljkama.

Dio publike zahtijvao je od "Jutjuba" da ukloni pomenuti spot, koji je pregledan više od 16 miliona puta. Helen Rajt, bivša predsjednica Ženske školske asocijacije, pozvala je roditelje da zabrane svojoj djeci da gledaju spot.

- Koliko god neko tvrdio da je u pitanju umjetnost, jasno je da se žene u spotu predstavljaju kao prostitutke. One nisu emancipovane, već pretvorene u robove - izjavila je Helen Rajt, a prenosi "Dejli mejl".

U Rijaninom spotu prikazane su striptizete, ples oko šipke i "mijšanje" zadnjicom, a pjevačicine grudi su skoro gole.

- Eksplicitan ples u kombinaciji sa stihovima o novcu govori njenim fanovima, od kojih su mnogi djeca, da je u redu da žene prodaju svoje tijelo, a da ih muškarci posmatraju samo kao seksualno dobro - rekla je Miranda Sut iz organizacije "Safermedia", koja se bori protiv seksa i nasilja u medijima.

 

 

Portal Analitika