Abiznis

Extra TV korisnicima od danas dostupni novi Pink kanali

telekomlogouok
Korisnici najnaprednije TV platforme u Crnoj Gori, Extra TV-a, od danas imaju mogućnost da prate nove Pink kanale, i to tako što će svakog dana biti dostupno novih pet kanala. U paketu će se ukupno nalaziti više od trideset kanala.

Extra TV korisnicima od danas dostupni novi Pink kanali
Portal AnalitikaIzvor

- Ova usluga je besplatna do prvog novembra. Nakon toga, korisnici se mogu pretplatiti na Pink paket po cijeni od 4,98 eura (PDV uračunat). Pored postojeća dva kanala, Pink M i Pink 2, i kanal Pink 3 ostaće dostupan u Start paketu svim korisnicima bez dodatne naknade, saopšteno je iz Telekoma.

Pink paket nudi obilje sadržaja te korisnici mogu pratiti filmske, muzičke, dječje, dokumentarne i reality kanale. Četiri Pink kanala biće dostupna nakon broja 26 na kojem se nalazi Pink 2, i to sljedećim redom: Pink 3 (27), Pink Reality (28), Pink Premium (29) i Pink Action (30). Ostali kanali su dostupni od broja 100.

Extra TV nudi korisnicima sedam programskih paketa. Uz osnovne pakete, Start i Mini, korisnici se mogu pretplatiti na Plus, HBO, HBO Premium, Arenasport i paket Crtaći. Uz ponudu iz Pink paketa, korisnici će imati mogućnost praćenja preko 110 najboljih lokalnih, regionalnih i svjetskih kanala.

Detaljnije informacije o Extra TV ponudi mogu se naći na zvaničnoj web stranici kompanije www.telekom.me.

Foto: novosti.rs

Portal Analitika