Fudbal

Ibra ipak bez posjete Sarajevu

IbraPSz1
F
udbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović nije doputovao u Sarajevo kako je prvobitno objavljeno.

Ibra ipak bez posjete Sarajevu
Portal AnalitikaIzvor

On je navodno trebalo da otputuje u prijestonicu BiH da bi teško bolesnom dječaku Hajrudinu Kamenjašu ispunio želju da se upoznaju. Ibrahimović je rekao da često dobija slične zahtjeve i da je nemoguće da svakome ispuni želju.

„Dobijam svake neđelje ovakve zahtjeve. Jedina razlika sa ovim je što su uključeni i mediji. Vidjeću šta mogu da uradim. Uvijek pokušavam da svakoga usrećim. Vidjeću šta mogu za njega da uradim. To je tužno. Ali kada su svi srećni i ja sam srećan“, rekao je Ibra.

Portparol PSŽ saopštio je da su informacije da će Ibrahimović otputovati u Sarajevo bile netačne. Parižani u neđelju igraju veoma važan duel protiv Marselja nakon kojeg će Ibrahimović otputovati na reprezentativne obaveze. Švedska igra odlučujuće mečeve protiv Austrije i Njemačke u borbi za plasman na SP.

Zlatan je želio da pomogne, ali na žalost zbog profesionalnih obaveza nije mogao da otputuje u Sarajevo. Osmogodišnjem Hajrudinu su ljekari prognozirali još samo mjesec dana života pošto boluje od teškog oblika leukemije, a on je izrazio želju da upozna Ibrahimovića. (b92)

Portal Analitika