Muzika

Otvoreno pismo Šinejd O’Konor Majli Sajrus

sajli
Z
a nedavno izdanje magazina „Rolling Stone“ Majli, koja se za naslovnicu slikala gola, rekla je da joj je inspiracija za spot "Wrecking Ball" bila čuvena Šinejd O’Konor. Šinejd se zahvalila i iskoristila priliku da se javno obrati mlađoj koleginici.

Otvoreno pismo Šinejd O’Konor Majli Sajrus
Portal AnalitikaIzvor

Nakon što je Majli pomenula pjevačicu kao inspiraciju u magazinu „Rolling Stone“, Šinejd je odgovorila da joj je jako drago zbog toga ali da je izuzetno zabrinuta zbog nje.

„Veoma sam zabrinuta za tebe, najviše zbog toga što su te ti ljudi oko tebe naveli da vjeruješ da je kul biti nag i lizati čekić u spotovima. Ukoliko dozvoliš da te takvi makroi uzmu pod svoje protraćićeš talenat. Ništa ti više neće naškoditi u budućnosti od toga da dozvoljavaš da te eksploatišu. Moraš shvatiti da je strašno što ženama širom svijeta šalješ poruku da će neko cijeniti njihov talenat samo ako se skinu gole. Srećna sam što sam ti uzor i upravo se zbog toga nadam da ćeš obratiti pažnju na ovo što ti govorim“, rekla je Šinejd u svom iskrenom pismu i nastavila – „Moraš shvatiti da muzičku industriju baš briga za tebe ili mene. Oni samo žele da te prostituišu dokle god imaju nešto od tebe, a to će raditi tako što će te ubijediti da i ti sama to želiš. A, onda dok ti budeš na rehabilitaciji oni će se sunčati na svojim jahtama usidrenim na egzotičnim destinacijama, koje su kupili od prodaje tvog tijela i na kraju ćeš završiti sama“.

Portal Analitika