Abiznis

M:tel: Android telefon Miloradu Radoviću

mtel
K
ompanija m:tel prepoznaje popularnost i značaj društvenih mreža u životu savremenog čovjeka i posebnu pažnju poklanja svakodnevnoj komunikaciji sa fanovima putem korporativne stranice Mtel Imate prijatelje. Redovno ažuriranje svih kompanijskih novosti i online dostupnost svakom fanu, kao i otvorenost za svaki komentar i pitanje su načini dvosmjerne i direktne komunikacije koju m:tel koristi sa korisnicima i onima koji to žele postati, saopšteno je iz M:tel-a.

M:tel: Android telefon Miloradu Radoviću
Portal AnalitikaIzvor

Kompanija m:tel svoju stratešku orjentisanost bazira na mobilnom internetu i razvoju aplikacija, a u ovom trenutku bilježi preko 50.000 fanova na Facebook-u. Jubilarni 50.000 prijatelj Milorad Radović iz Podgorice nagrađen je android telefonom Alcatel OT 4030. Prilikom preuzimanja nagrade istakao je da ga nagrada raduje jer će od sada putem pametnog telefona imati online pristup Internetu i jednostavnu i brzu komunikaciju sa kolegama i prijateljima, pa čak i besplatne razgovore i SMS komunikaciju putem m:go aplikacije.

Mtel Imate Prijatelje predstavlja korporativnu Facebook stranicu telekomunikacionog operatora sa najviše fanova u Crnoj Gori.

Putem mobilnog telefona korisnicima m:tel-a na dlanu su: najsvježije informacije, uputstva, savjeti, preporuke i servisi putem jedinstvene korporativne aplikacije m:go, Facebook stranice Mtel Imate prijatelje, web site-a www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa pozivom broj 1600, navodi se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika