Društvo

Bar: Pokloni i donacije uoči Dana bezbjednosti

110najpolicajcibarok
P
rigodnim koktelom u prostorijama Područne jedinice Uprave policije Bar danas je obilježen sjutrašnji praznik - Dan bezbjednosti.

Bar: Pokloni i donacije uoči Dana bezbjednosti
Portal AnalitikaIzvor

Načelnik Miloš Radulović je, pozdravljajući prisutne zvanice iz političkog, javnog i kulturnog života opštine, istakao da je stopa kriminala u Baru smanjena za 30 odsto u odnosu na turobni početak godine, te da su svi rezultati plod aktivnosti njihove jedinice i saradnje sa društvenom zajednicom i lokalnim organima vlasti. Po njegovim riječima, obilježavanje Dana bezbjednosti je prilika da se ukaže „ako  smo svi na istom zadatku pravljenja ljepše i sigurnije budućnosti za našu djecu“.

U ime lokalne uprave, obratila se predsjednica Skupštine Opštine Bar Branka Nikezić, navodeći da je Područna jedinica UP ponos grada i pravi primjer saradnje insticuija i sredine kao što je Bar. Ona je, u ime Opštine, dodijelila poklon u iznosu od po 200 eura najboljim policajcima u protekloj godini – Vladimiru Bakoviću, uniformisanom policajcu i Draganu Ranitoviću iz sektora Kriminalističke policije.

Povodom praznika, Područna jedinice UP Bar dobila je još jedan poklon – kompanija Kontejnerski terminal i generalni tereti donirala je vozilo za potrebe Uprave policije.

Ž.M.

Portal Analitika