Politika

MEDOJEVIĆ: Crna Gora je država u poluraspadu

okmedo1
P
redsjednik Pokreta za promjene I član Predsjedištva Demokratskog fronta Nebojša Medojević napisao je na svom Tviter nalogu da je Crna Gora država u poluraspadu.

MEDOJEVIĆ: Crna Gora je država u poluraspadu
Portal AnalitikaIzvor

- Bivši šef policije pred sudom izjavljuje da u službama bezbjednosti djeluje kriminalna struktura. Mrak. Mi se urušavamo kao država, od korupcije, kriminala i nemorala, napisao je Medojević.

Bivši direktor policije Veselin Veljović rekao je da u policijskim i obavještajnim službama postoje kriminalne strukture protiv kojih su vođene istrage zbog čega jedno vrijeme nijesu mogli da rade ni u policiji ni u Agenciji za nacionalnu bezbjednost.

Veljović je u Osnovnom sudu u Podgorici saslušan kao svjedok u postupku koji se vodi protiv njegovog bivšeg šefa obezbjeđenja Milenka Rabrenovića, optuženog da je prijetio novinarki Vijesti Oliveri Lakić i njenoj porodici.

Medojević je napisao da je Veljović potvrdio njegovu izjavu iz 2008. godine.

- Kad bivši direktor policije, pred sudijom kaže da postoji kriminalna struktura u policiji i ANB, onda je valjda svima jasno da mafija vlada.

Gliseri sa cigaretama ponovo idu, Vlade Crne Gore i Srbije u ljubavi, DPS i SPC u ljubavi. Za trenutak pomislih da je 92. I da mi stiže poziv za vojsku, zaključio je Medojević.

 

 

Portal Analitika