Abiznis

Boka grupi dvije nagrade na takmičenju u Londonu (VIDEO)

0110milosradmilovicok
B
oka grupa je 24 septembra učestvovala u Londonu na međunarodnom takmičenju u oblasti nekretnina, na kojem su nam dodjeljene dvije nagrade- za arhitekturu i izgradnju rezidencijalnih kompleksa, izjavio je projektni menadžer Boka Grupe Miloš Radmilović.

Boka grupi dvije nagrade na takmičenju u Londonu (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

 

-Ovo je veliko priznanje za Boka grupu jer kruniše veoma naporan rad koji je uložen u izradu i projektovanje nekretnina, kao i cjelokupnu investiciju Boka grupe u Crnoj Gori uključujući golf teren u Tivtu, kao i drugu i treću fazu “Seabreeze” projekta koje su planirane da se u izvedu u naredne tri do četiri godine. Prva faza ovog projekta se sastoji od 25 vila površine od150 do 300 kvadrata. Projekat je izveo podgorički arjitekta Dragan Komatina- precizirao je Radmilović.

Komatina je istakao da je dobijanje nagrade “International Property Award” za “Seabreeze” projekat za njega i njegov tim izuzetna čast.

- Projekat je rađen u modernoj viziji i interpretaciji tradicionalne arhitekture. Vizija je prilagođena savremenim materijalima, uz poštovanje principa energetske efikasnosti. Zahvaljujem Boka grupi na pomoći u realizaciji projekta i jer su ispoštovali naše sugestije, kao i mom timu studiju “K” na nesebičnom doprinosu. Mislim das mo zasluženo osvojili nagrade- rekao je Komatina.

 

 

 

Portal Analitika