Muzika

Sergej Ćetković na turneji u Australiji: Prilika da mi se ostvari san iz djetinjstva

photo--SERGEJ-23uok
Poznati crnogorski pjevač Sergej Ćetkovic sa svojim pratećim bendom početkom nedelje otputovao je za Australiju, gdje će održati nekoliko koncerta u okviru svoje prve koncertne turneje - Australia live tour 2013.

Sergej Ćetković na turneji u Australiji: Prilika da mi se ostvari san iz djetinjstva
Portal AnalitikaIzvor
Publika će moći da uživa u baladama popularnog muzičara u Pertub u petak, 4. oktobra u Sicilian Club Balcatta, u Melburnu će nastupiti u subotu 5. oktobra u Heritage Bar Epping, nastup u Ukrajinskom klubu Hindmarsh u Adelaidu biće šest dana kasnije i u subotu 12.oktobra čeka ga nastup u Sidneju u Nox Club Liverpool.

- Boravićemo u Australiji 15 dana. Ovo je naše prvo putovanje na drugi kraj svijeta. Do sada sam samo uživao u pričama, a sada ću i lično imati prilike da posjetim ovu, za nas, daleku i egzotičnu zemlju.Kao dječak sam svake godine dobijao obećanja od kućnih prijatelja, koji su živjeli tamo, da će mi sljedeći put kada budu dolazili, donijeti i jednog kengura za kućnog ljubimca. Danima sam sanjao o tome, pa eto prilike da se možda i ostvari moj san iz djetinjstva - kroz osmjeh tim povodom izjavio je Sergej. On je dodao da očekuje uspješne koncerte, jer ide sa svojim pratećim bendom, čiji su članovi vrhunski muzičari i svi zajedno vode računa o samom zvuku i aranžmanima, koji su za ovu priliku neke pjesme malo izmijenjeni i prilagođeni koncertima u Australiji .

- Najveći problem je napraviti dobar repertoar i obuhvatiti sve ono što smo radili posljednjih 13.godina i svirati pjesme koje publika najviše voli- iskren je Sergej.

Po izvještajima organizatora, produkcijske kuće Dimsha Entertainment, vlada veliko interesovanje za najavljene koncerte i većina karata je već prodata.

 

 

Portal Analitika