Društvo

Na Cetinju otvoren „Rodin“ objekat

3009rodaaa
N
a prostoru bivše „Tarine“ garaže na Cetinju, danas je otvoren supermarket „Roda“, što je prvi objekat iz lanca trgovina „Mercator CG“ na Cetinju.

Na Cetinju otvoren „Rodin“ objekat
Portal AnalitikaIzvor

Novi objekat, koji kupcima nudi više od pet hiljada artikala, nalazi se u Ulici Nikole Lekića bb, na površini od 650 kvadratnih metara, a tokom prvog dana rada, supermarket su obišli gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i izvršni direktor „Mercator CG“ Ivan Karadžić.

- Jako mi je drago što je i ova ideja u našem gradu uspješno realizovana, posebno jer je tokom gradnje objekta, Prijestonica Cetinje podržala lokalnog investitora olakšicama koje nudi privrednicima, kreiranim u cilju podsticaja novim zapošljavanjima. Otud, otvaranje ovog privrednog sadržaja još jedan je važan podsticaj smanjenju nezaposlenosti na Cetinju - kazao je gradonačelnik Bogdanović nakon obilaska „Rode“.

- Ponosan sam što je „Roda“ prvi veliki trgovački lanac koji je otvorio svoj supermarket na Cetinju i time građanima Prijestonice ponudio najširi izbor proizvoda, uz povoljne cijene. Nadam se da će više od 20 radnih mjesta koja smo otvorili biti samo jedan od vjesnika dobrih stvari koje dolaze otvaranjem Roda supermarketa. Kupce će u našem supermarketu dočekati ljubazno osoblje i dobra usluga, i vjerujem da će Roda uskoro postati omiljeno mjesto za dobru trgovinu u Cetinju - rekao je izvršni direktor kompanije „Mercator CG“ Ivan Karadžić.

3009roda1

U novoj „Rodi“, između ostalog, nalaze se sektori voća i povrća, mesara, pekara i toploteka. Na dan otvaranja, „Roda“ je pripremila brojne poklone za potrošače - prvih 200 kupaca dobiće poklon, a svaka kupovina u iznosu većem od deset eura biće nagrađena poklon paketom trgovačke marke „Mercator“.

Svaka 50. kupovina u srijedu, 1. oktobra, biće besplatna, dok će 2. oktobra biti nagrađeni svi kupci koji trguju u vrijednosti od pet eura i više. Nagrađivanje potrošača biće nastavljeno i 3. oktobra, kada će u periodu od 13 do 17 časova svi kupci dobijati deset odsto popusta na kupovinu.

3009rodaCT

Ovo je 79. objekat u lancu „Roda“ marketa, a iz kompanije poručuju da će potrošače i u narednom periodu očekivati brojne pogodnosti kao što su promotivne cijene proizvoda trgovačke marke „Mercator“, „Delimano“ posuđa i drugih dobavljača. Takođe, vjerni kupci moći će da dobiju i kartice lojalnosti „Pika“, koje obezbjeđuju znatnu uštedu pri kupovini, ali i odloženo plaćanje.

 

Portal Analitika