Društvo

JOVANČEVIĆ: Djevojka povrijeđena u udesu operisana, krajnji ishod neizvjestan

2709KCCG
D
jevojka K.M. (21) koja je povrijeđena u sinoćnjem udesu operisana je i njeno stanje je teško kazao je za Portal Analitika dr Zoran Jovančević direktor Klinike za anesteziju, reanimaciju i terapiju bola.

JOVANČEVIĆ: Djevojka povrijeđena u udesu operisana, krajnji ishod neizvjestan
Portal AnalitikaIzvor

Nesreća se dogodila sinoć u ulici Ivana Crnojevića kada je vozač reno klija K.M, krećući se iz pravca Maslina ka centru grada izgubio kontrolu nad automobilom, preletio zaštitno ostrvo koje razdvaja trake bulevara, a potom direktno udario u motor na kojem su bili mladić i djevojka. Mladić je preminuo na licu mjesta od zadobijenih povreda.

- Djevojka K.M. (21) koja je povrijeđena u sinoćnjem udesu je zadobila teške povrede glave, kostiju lica, grudnog koša i trbuha, kao i povrede lijeve noge i ruke. Odmah je operisana. Sada je cirkulatorno stabilizovana, na respiratoru i u komi. Njeno stanje je i dalje teško i krajnji ishod neizvjestan - kazao je Jovančević za Portal Analitika.

Kada je u pitanju stanje petogodišnje djevojčice A.G. koja je povrijeđena prije pet dana u udesu koji se dogodio na magistralnom putu Nikšić-Plužine u mjestu Mokra Njiva kada je njena sestra Dejana, pokušavajući da pretekne crveni "citroen" dubrovačkih tablica, udarila u kamion nikšićkih tablica koji se kretao iz suprotnog smjera, Jovančević je kazao da je i dalje u teškom stanju.

- Petogodisnja A.G. je i dalje u vrlo teškom stanju. Cirkulatorno je nestabilna, u komi i na respiratoru - zaključio je Jovančević.

 

Portal Analitika