Zabava

Oženio se Danijel Alibabić

danijel


Danijel Alibabić
i Jovana Nikolić venčali su se juče na Skadarskom jezeru. Mlada je uzela muževljevo prezime, a na svadbi je bilo oko 500 zvanica, među kojima i bivši takmičari „Farme“, gdje su se mladenci i upoznali.

Oženio se Danijel Alibabić
Portal AnalitikaIzvor

Mada su mnogi vjerovali da će se njihova ljubav završiti kada i „Farma“, Danijel i njegova izabranica svojim djelima demantovali su sve sumnje u iskrenost njihovih emocija.

Slavlje je održano u luksuznom hotelu „Plavnica“ na Skadarskom jezeru. Danijel je nosio elegantno crno odijelo, uz košulju s leptir- mašnom, dok je Jovana bila u raskošnoj venčanici. Mladenci su se vjenčali u opštini, dok je crkveno vjenčanje izostalo.

- Odlučili smo da se ne vjenčamo u crkvi jer nijedno od nas dvoje ne želi da prelazi u drugu vjeru - rekao je za „Blic“ Alibabić, koji je istakao da mu je jučerašnji dan zaista najlepši u životu.

- Ne mogu vam opisati kako se osjećam. Od kada sam ugledao Jovanu, znao sam da je ona ta, prava. Ovu odluku nisam donio na prečac i nijednog trenutka nisam sumnjao u nju. Naprotiv. Oboje smo željno iščekivali ovaj dan, kada ćemo i konačno postati muž i žena - rekao je za „Blic“ ponosni mladoženja.

Mladi bračni par planira da, ovih dana, otputuje na svoj medeni mesec, koji će, prema Jovaninoj želji, biti na Kubi.
- Ja sam rekao da ćemo na medeni mjesec otići tamo gdje Jovanin prst bude stao. Njena je želja bila da odemo na Kubu i tako će biti. Želim da je učinim srećnom, i sve što ona bude poželjela, a u mojoj je moći, sigurno ću joj ispuniti - rekao je Danijel.



Portal Analitika