Društvo

Montenegro erlajns: Povratne karte za Crnu Goru 165 eura

0708MAlogook
K
ompanija Montenegro erlajns /Airlines / od sjutra će, svima koji žele da putuju iz Crne Gore ili da je posjete, ponuditi povratne karte po cijeni od 165 EUR.

Montenegro erlajns: Povratne karte za Crnu Goru 165 eura
Portal AnalitikaIzvor

Montenegro erlajns, kako su saopštili njegovi predstavnici, ove jeseni uvodi niz pogodnosti putovanja po nižim cijenama u cilju promocije Crne Gore kao poželjne turističke destinacije.

„Od sjutra, svi koji žele da dođu u Crnu Goru, mogu to uraditi po cijeni od 165 EUR, koliko košta povratna aviokarta sa svim taksama“, naveli su iz aviokompanije, prenosi MINA-BUSINESS.

Predstavnici Montenegro erlajnsa objasnili su da će uvođenje jesenje tarife zainteresovanim omogućiti da otputuju u bilo koju evropsku metropolu prema kojoj lete avioni nacionalnog avioprevoznika, odnosno u Beč, Ljubljanu, Cirih, Moskvu, Frankfurt i Rim.

Oni su poručili da ponuda važi za putovanja u periodu od 10. oktobra do 31. decembra, dok se karte mogu kupovati od sjutra do 9. oktobra na svim prodajnim mjestima nacionalne aviokompanije u zemlji i inostranstvu, kao i putem veb sajta.

„Broj karata je za sada ograničen, ali ukoliko bude interesovanja, akcija će biti promovisana i u buduće“, saopšteno je iz Montenegro erlajnsa.

 

 

Portal Analitika