Društvo

U bjelopoljskom selu Grab zaplijenjeno oko 30 kilograma skanka

zaplijenabpuok
Crnogorska policija uhapsila je državljania Srbije B.M. (21) iz Prijepolja, od koga je zaplijenila oko 31,5 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.

U bjelopoljskom selu Grab zaplijenjeno oko 30 kilograma skanka
Portal AnalitikaIzvor

Iz Uprave policije je saopšteno da se službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje u subotu oko 14 sati i 30 minuta, u mjestu Grab pronašli parkiran Audi prijepoljskih registarskih oznaka u blizini kojeg je primjećen B.M.

- Raspolažući operativnim saznanjima da se u tom vozilu nalazi opojna droga, službenici granične policije obavijestili su o tome službenike Grupe za suzbijanje droga Bijelo Polje, Berane, Pljevlja, koji su izašli na lice mjesta, navodi se u saopštenju.

Kako navode iz UP, pregledom vozila u prtljažniku službenici policije pronašli su dvije putne torbe koje su sadržale 29 pvc pakovanja u kojima se nalazilo oko 31,5 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju.

- Pronađena pakovanja sa opojnom drogom skank su izuzeta i biće poslata na vještačenje u Forenzički centar. B.M. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga«, kaže se u saopštenju.

Nakon hapšenja B.M. je u zakonskom roku predat Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost.

Portal Analitika