Politika

Svetlana Lekić na čelu OO Pozitivne u Andrijevici

2909SvLekic
N
a sjednici Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u Andrijevici Svetlana Lekić je izabrana za predsjednicu.

Svetlana Lekić na čelu OO Pozitivne u Andrijevici
Portal AnalitikaIzvor

Iz Pozitivne je saopšteno da je na sjednici Odbora izraženo zadovoljstvo interesovanjem i proširevanjem članstva u Andrijevici i postavljen plan razvoja u andrijevičkoj opštini za naredni četvorogodišnji period.

- Svetlana Lekić je profesor razredne nastave, bila je nosilac liste Pozitivne Crne Gore na lokalnim izborima koji su održani ove godine i odbornica je u gradskom parlamentu. Ona je kao jedan od osnovnih ciljeva u svom radu kao predsjednica Odbora kandidaturu postavila dalje proširenje članstva i kadrovsko osnaživanje stranke u Andrijevici - saopšteno je iz Pozitivne.

Pored toga naglašeno je da će Pozitivna Crna Gora nastaviti sa borbom za interese građana Andrijevice koji se nalaze u izuzetno lošoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji, a koja je posljedica neodgovorne politike valadajuće koalicije u ovom gradu, kao i neispunjenih predizbornih obećanja.

- U tom smislu će kroz rad u gradskom parlamentu i političkim djelovanjem, prije svega u komunikaciji sa građanima raditi na jačanju političke alternative u gradu koja će se odgovrno ponašati i ispunjavati izborna obećanja koja daje građanima - zaključili su iz PCG.

 

Portal Analitika