Politika

Bjelopoljska partija spremna za izbore

2909mersudin
B
jelopoljska partija upisana je u Registar političkih partija Crne Gore, a u toj stranci navode da su već spremni da samostalno izađu na predstojeće izbore u Bijelom Polju.

Bjelopoljska partija spremna za izbore
Portal AnalitikaIzvor

"Unutar Bjelopoljske partije okupili smo sasvim nova imena na političkoj sceni. Iako radimo na daljoj izgradnji partijske infrastrukture mi smo već od ovog trenutka skoro spremni za predstojeće lokalne izbore u Bijelom Polju, na koje za sada planiramo izaći samostalno", navodi se u saopštenju predsjednika Bjelopoljske partije Mersudina Međedovića.

Međedović kaže da su u toj stranci prepoznali glavne probleme stanovništva Bijelog Polja zbog čega je i osnovana Bjelopoljska partija.

"Bjelopoljcima trebaju nova radna mjesta, u tom pravcu sigurno ćemo imati najznačajniju ulogu. U opticaju su otvaranje sasvim novih djelatnosti u Bijelom Polju i veliki broj radnih mjesta. Za takve okolnosti tražićemo legitimitet, a oni koji ga već imaju, dok nijesu zakasnili, neka izvole već od sada da ispune svoja od ranije data obećanja", poručio je Međedović.

On navodi da će Bjelopoljska partija u narednom periodu insistirati na otklanjanju biznis barijera i uvođenju pravednije poreske politike.

 

Portal Analitika