Društvo

Rafalom na fudbalera Sutjeske, policija traga za počiniocem

2909diamond
P
reksinoć, oko dva sata poslije ponoći, u pucnjavi koja se dogodila nedaleko od autobuske stanice u Nikšiću, u lijevu podlakticu ranjen je Milenko Nerić. Policija traga za počiniocem, a sumnja se da je na Nerića, fudbalera Sutjeske, pucao sugrađanin Andrija Marković (28), piše današnja štampa.

Rafalom na fudbalera Sutjeske, policija traga za počiniocem
Portal AnalitikaIzvor

Iz uprave policije saopštavaju da se za Nikšićaninom A.M. intenzivno traga zbog sumnje da je ,,počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija“.

- Sumnja se da je A.M. oko 02.00 časa, ispred diskoteke „Diamond“ u ulici Gojka Garčevića u Nikšiću upotrebom vatrenog oružja nanio teške tjelesne povrede M.N. u vidu prostrijelne rane u predjelu ručnog zgloba lijeve ruke, nakon čega se A.M. dao u bjekstvo.

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić odmah po saznanju za pomenuti događaj, izašli su na lice mjesta, obavijestili o događaju Više državno tužilaštvo u Podgorici i po ovlašćenju nadležnog tužioca izvršili uviđaj.

Tom prilikom su pronađene i izuzete dvije ispaljene pištoljske čaure, kalibra 7,65 mm, koje će biti proslijedjene u Forenzički centar na vještačanje.

Povrijeđeni M.N. je hospitalizovan, policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su prikupili obavještenja od više lica na okolnosti pomenutog događaja i intenzivno tragaju za A.M. koji se sumnjiči da je počinio pomenuta krivična djela, navodi se u saopštenju Uprave policije.

foto: paxt.com

Portal Analitika