Zabava

Ana Ivanović: Čekam da se pojavi moj princ

2907anaIvanovic1
J
edna od najljepših srpskih teniserki Ana Ivanović, koja je u julu raskinula vezu sa kolegom Markom Stilitanom, izjavila je da "i dalje čeka svog princa" i mašta o porodici i djeci, piše Blic.

Ana Ivanović: Čekam da se pojavi moj princ
Portal AnalitikaIzvor

- Čekam da se pojavi moj princ - rekla je Ana uz osmijeh i istakla da ne mašta o idealnom muškarcu, već o onom koji će biti najbolji za nju.

Lijepa teniserka je otkrila da joj visina često predstavlja problem kada je u pitanju zabavljanje.

- Sa mojih 183 centimetra, plus štikle, izbor je sužen. Mislim da je najbitnije da slijediš svoje srce i slusaš sebe. Ljubav me motiviše, odnosno, kad sam zadovoljna na emotivnom planu, bolje igram.

Ana je istakla da joj podrška porodice veoma znači, pogotovo zato što se muškom tenisu daje više značaja nego ženskom.

- Vezana sam za mlađeg brata Miloša i umijem da budem posesivna ako osjetim da mu se neka djevojka približava. Umijem i da mu kažem: "Čekaj, gdje si pošao?" - rekla je Ivanović.

Iako ostavlja utisak izuzetno nježne i ženstvene osobe, Ana je otkrila da na terenu umije da bude agresivna, ali i da ima "sitne cake" za demoralisanje protivnica.

- Kad Serena stane ispred mene onako jaka, pogledam je pravo u oči i odmjerim je i tako joj poljuljam samopouzdanje. Nijesam ja uvijek mirna na terenu. Kad me nesto razbjesni umijem da psujem i da slomim reket - rekla je Ana u najnovijem intervjuu.

Kao ambasador Unicefa, Ivanovićka je poručila djevojčicama da je bitnije obrazovanje od šminke u đačkoj torbi, te da slijede svoje snove i da rade na njihovom ostvarenju uz neminovno odricanje.

 

Portal Analitika