Politika

Osnovan Forum mladih SDP Petnjica

2809sdp
P
rva Konvencija Foruma mladih SDP održana je danas u Petnjici uz prisustvo 92 delegata i izabran je opštinski odbor od 50 članova. Za predsjednika foruma mladih SDP-a Petnjice izabran je Aldin Korać, a potpredsjednici su Haris Ćeman, Anes Ličina, Saudin Račić i Adela Adrović. Ujedno je izabran i sekretar Sadat Muratović.

Osnovan Forum mladih SDP Petnjica
Portal AnalitikaIzvor

Konvenciji su prisustvovali predjsednik SDP-a Ranko Krivokapić, potpresjednik Rifat Rastoder, predsjednik Foruma mladih Crne Gore Danilo Orlandić, te poslanici Damir Šehović i Izet Bralić.

Kako se navodi u saoštenju Partije, predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić je rekao da je dosanjao san da se mladi vraćaju i ostaju u Crnoj Gori i da će Petnjica dočekati dan kada će upravo ti mladi ljudi voditi ovu opštinu. “Činjeli smo dobro i dobili smo dobro, zato smo dobili vas najbolju omladinu”- rekao je Krivokapić.

Potpredsjednik Rifat Rastoder je podsjetio na niz aktivnosti koje treba sprovesti u opštini Petnjica, naročito osvrnuvši se na realizaciju niza projekata kojim će obezbijediti bolji život svim građanima ove opštine, a ujedno je i naglasio da je SDP jedina politička partija u Crnoj Gori koja ide uzlaznom putanjom.

Predsjednik Foruma mladih SDP

Danilo Orlandić

istakao je da je pred građanima Petnjuice i pred svima u Crnoj Gori, a posebno mladim socijaldemokratima, nova obaveza potvrditi da je Petnjica ne samo održiva, već da ima istinsku šansu za prosperitet i dinamičan razvoj koji građani ovog podnevlja zaslužuju.

 

 

 

Portal Analitika