Zabava

Miss Brazila favoritkinja na večerašnjem izboru za Miss svijeta (VIDEO)

28miss-kosova
P
rema kladionicama vezanim za ovogodišnji izbor za Miss svijeta od svih djevojaka iz regije najbolje stoji Antigona Sejdiu, dok ubjedljivo na prvom mjestu kotira Miss Brazila, 22-godišnja Sancler Frantz.

Miss Brazila favoritkinja na večerašnjem izboru za Miss svijeta (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Za izbor koji će se održati 28. septembra već se slažu liste na kladionicama koje predviđaju određene plasmane takmičarkama. Popularna stranica za provjeru izgleda, Oddschecker koja skuplja statistike raznih kladionica, pokazuje kako trenutačno stanje izgleda, iako valja istaknuti da rezultati variraju iz dana u dan, odnosno iz sata u sat.

28miss-ex-jugoslavija2013
Tako prema kladionicama najbolje kotira Miss Brazila, dok od svih predstavnica zemalja bivše Jugoslavije najbolje stoji Antigona Sejdiu iz Kosova koja se trenutno nalazi na 14. mjestu. Iza nje je Miss Hrvatske Lana Gržetić koja se nalazi na 25. mjestu. Nekoliko mjesta ispod nalaze se Miss Srbije Aleksandra Doknić koja je na 53. mjestu, te Miss Bosne i Hercegovine Sandra Gutić, koja se nalazi na 64. mjestu. Miss Makedonije Kristina Spasenoska nalazi se na 77. mjestu, a na 104. mjestu nalazi se Miss Crne Gore Ivana Milojko. Tek na 107. mjestu nalazi se Miss Slovenije, Maja Cotič.

Izvor: profitiraj.ba

Portal Analitika