Društvo

BRAJUŠKOVIĆ: Dao sam dovoljno za postupak protiv Veljovića i Perovića

2709brajusko
B
ivši policijski službenik Brajuško Brajušković kazao je za Dnevnik TVCG da je razočaran što je Vrhovno državno tužilaštvo zaključilo da "nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog kojeg lica za bilo koje krivčno djelo za koje se goni po službenoj dužnosti", a povodom njegovih ranijih tvrdnji o postojanju "crnih trojki".

BRAJUŠKOVIĆ: Dao sam dovoljno za postupak protiv Veljovića i Perovića
Portal AnalitikaIzvor

- Smatram da sam Tužilaštvu dao dovoljno podataka da se pokrene postupak protiv Veljovića i Perovića. Očekivao sam da bi u postupku direktnim sučeljavanjem došli do prave istine - kazao je bivši pripadnik SAJ-a za Javni servis.

Brajušković je tvrdio da je na rubu egzistencije zbog sukoba sa Veljovićem, koga je - zajedno sa Perovićem - optužio da na sve načine onemogućavaju ponovno zaposlenje njegovog sina Ivana, koji je do 2008. godine sa ocem radio u ZIKS-u u Spužu.

Miljan Perović i Veselin Veljović očekuju da će državni organi pokrenuti postupak protiv Brajuškovića zbog lažnog iskaza.

- VDT je potvrdio da su Brajuškovićeve izjave izmišljene i iskonstruisane radi ostvarivanja, kako ličnih tako i interesa drugih ljudi vezanih za čitav slučaj. Očekujem da se procesuiraju osobe odgovorne za taj krivični predmet - izjavio je bivši direktor ZIKS-a Miljan Perović.

Portal Analitika