Zanimljivosti

Izabrana Spark.me StartUp trojka

srp1
Kao što je najavljeno, doMEn d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME domena, u sklopu regionalne Internet konferencije Spark.me (26-27.09.2013, hotel „Splendid“ u Bečićima), organizovao je Spark.me StartUp takmičenje, za koje su stigle prijave iz deset zemalja, a preselekcijom je izabrana specijalna osmorka, koja se sinoć predstavila na HOT Spark.ME i izabrana je finalna trojka:

Izabrana Spark.me StartUp trojka
Portal AnalitikaIzvor

TruckTrack- Srbija (Vukašin Stojkov)

TourVia.me – Crna Gora (Bojan Ćinćur)

LovelyHeroku – Hrvatska (Mario Đanić)

Svi StartUp-ovi imaju pristup predstavnicima iz pet regionalnih akceleratora/inkubatora, brojnim biznis anđelima i investitorima, kao i mentorima koji su među vodećim svjetskim ekspertima u industriji. Takođe, StartUp-ovi će imaju svoj štand na kojem predstavljaju prisutnima svoj proizvod i dijele promo materijale.

Žiri među njima bira najbolju ideju, čiji autor će dobiti priliku da svoj san ostvari sa investitorima iz Njujorka u maju 2014. godine u Aleji preduzetnika u okviru “TechCrunch Disrupt Startup Alley 2014”. Aleja preduzetnika u Njujorku je izložbeni prostor za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koju posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, kao i opšta javnost i jedna je od najvećih prilika da se na najbolji način predstavi biznis projekat, potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji mogu pretvoriti projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Fokus Spark.Me StartUp takmičenja je na inovaciji, raznovrsnosti, snazi ideje, potencijalu StartUp-a, mogućnosti razvoja i strategiji implementacije. Učešće omogućava pristup savjetnicima, mentorima, radionicama, serijskim preduzetnicima, te mreži investitora i eksperata iz industrije.

Kompanija doMEn ima za cilj da, kao dio svog programa društveno-odgovornog poslovanja, podrži internet zajednicu u regionu i podstakne razvoj start-up scene. Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, i to podizanjem nivoa svijesti o Internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenja, druženje i dodjelu priznanja najzaslužnijima. Više o Spark.me konferenciji na: www.spark.me.

Portal Analitika