Fudbal

Realov "12. igrač" u Elčeu suspendovan dva meča

ElceSudija
E
lče se žalio španskom fudbalskom savezu, nakon što ih je sudija Muniz Fernandez opljačkao u sudijskoj nadoknadi prvenstvene utakmice protiv Reala ove srijede.

Realov "12. igrač" u Elčeu suspendovan dva meča
Portal AnalitikaIzvor

Real je u 6. kolu Primere pobijedio 2:1 kod Elčea, a tri vrijedna boda darovao im je sudija u uzbudljivoj završnici: Domaćini su izjednačili na 1:1 u prvom minutu nadoknade, nakon čega je Fernandez gostima dosudio smiješan penal.

U šesnaestercu su se gurali Karlos Sančez i Pepe, a sudija je dosudio jedanaesterac za goste, koji je za pobjedu realizovao Kristijano Ronaldo.

Sančez je tada zbog prigovora dobio prvi žuti karton, a kako je i nakon završetka utakmice nastavio da prigovara sudija mu je pokazao i drugi žuti karton što znači da ne može igrati protiv Selte u 7. kolu.

Eče se žalio na drugi žuti karton, uz obrazloženje da je njegov igrač prigovarao jer nije faulirao Pepea, ali teško će žalba biti usvojena.

Španska sudijska komisija barem je priznala Fernandezovu grešku, tako što ga je suspendovala sa utakmica 7. i 8. kola Primere.

Portal Analitika