Zabava

Anđela osvaja Bolivud

okandjela3
P
odgorička manekenka i model Anđela Raičević koja je trenutno poslovno angažovana u Indiji dobila je ponudu da igra u dva bolivudska filma. Anđela je široj javnosti postala poznata po spotu ''Igranka'' kotorske hip hop grupe Whoo See koja nas je predstavljala na Eurosongu.

Anđela osvaja Bolivud
Portal AnalitikaIzvor

- Bilo je manjih ponuda čim sam došla već, dobila sam ponudu za manje uloge u dva filma. To je bilo par scena vezano za bolivudski ples. Plesala sam sa njihovim najpoznatijim glumcima iz Bolivuda. Bilo je mnogo zanimljivo. I jako mi je drago sto sam bila dio toga. Za neku veću ulogu bih trebala da ostanem ovdje neki duži period što mi nije trenutno u planu, zbog mojih obaveza koje imam u Crnoj Gori. Takođe sam snimila spot sa još jednom Crnogorkom, za poznatog indijskog pjevača Miku Singh. Uskoro će izaći spot, kaže Anđela u izjavi za Portal Analitika.

okandjela1
Anđela
kaže da je čitava Indija opčinjena kinematografijom Bolivuda.

- Ljudi su prosto ludi za bolivudskom produkcijom kao i njihovim glumcima. Masovno idu na kurseve boluvudskog plesa i bioskopi su im non stop puni. Skoro svakog mjeseca ima neki hindu festival koji se slavi bar desetak dana uz pjesmu, igru i hranu.

okandjela2
Anđela
je oduševljena Mumbaijem navodeći da je višemilionski grad juvijek živ.

- Prosto ti nikada ne moze biti dosadno, uvijek se nesto desava. Imala bih puno toga da kažem o ovoj zemlji. Mumbai je prije svega multietnički grad. Ima milione stanovnika ali ne možete da vidite netoleranciju bilo koje vrste: rasne, vjerske. Veoma su kao narod miroljubivi i tolerantni. Ono sto je najbitnije, grad je bezbjedan za turiste pogotovo, za razliku od drugih gradova Indije gdje je situacija potpuno drugačija. Definitivno počinje polako da ide u korak sa vremenom, kaže Anđela.

okandjela4
Anđela
kaže da je ugovor o njenom poslovnom angažmanu u Indiji potpisala na tri mjeseca.

- S tim sto su mi neposredno posle toga trazili da produžim ugovor na pola godine, što mi trenutno ne odgovara zbog fakulteta, jer to je stvar koju ne bih ni zbog čega na svijetu žrtvovala. U suprotnom bih sigurno ostala duže. Jer jako mi se sviđa način zivota ovdje. Sve se rješava smireno, bez tenzija i sa osmjehom. Imam samo pozitivne utiske, kazala je Raičević.

okandjela_5
Upitana zašto baš Indija, Anđela je kazala da je pošla na sugestiju koleginice koja se takođe bavi modelingom.

- Mnogi me to pitaju, sto mi je jako interesantno. Pa eto, slučajno sam došla na tu ideju pričajuci sa drugaricom iz Bosne, koja se takođe bavi modelingom. Ona je bila prošle godine i donijela sve pozitivne utiske sa putovanja. A meni je inače oduvijek bila želja da posjetim zemlju kao sto je Indija. I eto, ostvarila mi se, zaključila je Anđela.

okandjela7

 

Portal Analitika