Politika

Pravedna Crna Gora otvorila kancelariju na Cetinju

1706Bojovic
P
ravedna Crna Gora je na Cetinju otvorila kancelariju, formirala izborni štab i počela organizacione pripreme za predstojeće izbore koji će se održati u crnogorskoj Prijestonici, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Pravedna Crna Gora otvorila kancelariju na Cetinju
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode iz Pravedne do kraja naredne sedmice biće prikupljeni svi potrebni potpisi za potvrđivanje građanske liste pod nazivom Pravedna Crna Gora i počeće stalna terenska kampanja.

- Istovremeno, za desetak dana biće objavljen izborni program u čijem fokusu će biti ekonomski razvoj Cetinja i formiranje požrtvovane i profesionalne lokalne uprave, dok će se predstojeća politička kampanja odvijati pod sloganom - Pravda za Prijestonicu, stoji u saopštenju.

Iz Pravedne su podsjetili javnost „da za razliku od ostale kalkulantske opozicije, na predstojeće izbore izlazi sa nedvosmislenom predizbornom porukom“.

- Naš cilj je smjena DPS-a,   neprihvatanje bilo kakve postizborne saradnje sa DPSom i formiranje nove vlasti u crnogorskoj Prijestonici. Državotvornom Cetinju je potrebna vlast koja neće zavisiti od milosrđa sa strane, koja će se baviti zapošljavanjem svojih građana i koja će lokalnu upravu snažno usmjeriti prema - razvoju privatnog preduzetništva, upotrebi evropskih fondova za sređivanje  infrastrukture i profitabilnom korišćenju javnih resursa, zaključak je saopštenja.

Portal Analitika