Politika

PAJOVIĆ: Problemi Berana rezultat loše lokalne vlasti

poyitivnaberane2609
P
ozitivna Crna Gora osnovala je danas Opštinski odbor u Beranama čime su, kako je saopšteno, nastavili sa jačanjem partijske infrastrukture.

PAJOVIĆ: Problemi Berana rezultat loše lokalne vlasti
Portal AnalitikaIzvor

Lider Pozitivne Darko Pajović kazao je da je Berane danas prepoznatljivo kao grad u kome se bacaju bombe, u kome rade kladionice i kojem se odlaže otpad.
- Bombaški napadi, problem nezaposlenosti i uskraćivanje građanima prava na zdravu životnu sredinu, rezultat su loše lokalne vlasti - naglasio je Pajović.
On je rekao da je Pozitivna osnovana jer ima rješenja i viziju za bolju Crnu Goru, i da je ta vizija „sve ono što koalicija Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije nije“.
- Jedina prijetnja toj koaliciji jeste jaka Pozitivna Crna Gora, i mi ćemo istrajati na našem putu - poručio je Pajović.
On je podsjetio da je Pozitivna do sada otvorila 12 kancearija i osnovala šest opštinskih odbora.
- Imamo namjeru da osnujemo još šest odbora, i time zaokružimo našu infrastrukturnu politiku. Pozitivna će ostvariti svoj cilj, a to je demokratska smjena vlasti i slobodna Crna Gora - poručio je Pajović.
Član beranskog Odbora, Katarina Raičević, kazala je da će Pozitivna pratiti rad lokalnog parlamenta, iako ne partivcipira u njemu.
- Reagovaćemo na svaku odluku koja ne bude pratila potrebe lokalnog stanovništva, kao i na sva važna pitanja od značaja za život građana - naglasila je Raičević.

Portal Analitika