Politika

LEKIĆ: Krivokapić otišao daleko u kritici DPS-a, ako se povuče krajnje se kompromitovao

1207lekic
L
ider Demokratskog fronta Miodrag Lekić smatra da je Socijaldemokratska partija u kritikam svojeg koalicionog partnera DPS-a došla do linije sa koje nema povratka.

LEKIĆ: Krivokapić otišao daleko u kritici DPS-a, ako se povuče krajnje se kompromitovao
Portal AnalitikaIzvor

Lekić je, gostujući u emisiji „Načisto“ na televiziji Vijesti, rekao da bi povačenje SDP-a nakon svega  po njemu „bila kompromitacija“.

- Krivokapić (Ranko) je otišao toliko daleko izjavama optužujući koaliconog partnera za nezakonitost i razne druge stvari da ako se povuče on se krajnje kompromitovao. On je kao avion koji je na pisti uhvatio brzinu da poleti a ne polijeće. Sad ne znam da li će da koči, ako koči desiće se neki fenomen. Otišao je daleko u optužbama koalicionih partnera, to je argumetovao i to dsta ozbiljno. Koalicioni partner gleda da nastavlja da vlada i njih to ne iritira iako bi neki minimum moralnosti  zahtjevao njihvo razlaz – rekao je Lekić u emisiji „Načisto“ autora Petra Komnenića.

Lider Demokratskog fronta je rekao da prati odnos među koalicionih partnera u vladajućoj koaliciji.

- Mi ne podstičemo SDP da izđe iz valsti da bi mi tu nešto profitirali, samo podržavamo ono što kažu a to je da žele da spasu Crnu Goru. Ako to stavarno hoće, krajnje vrijeme da izađu iz koalicije – poručio je Lekić.

Odgovarajući na pitanje koji bi bili ciljevi vlasti ako bi je forimrali sa SDP-om  i da li su moguća pomjeranja kada su u pitanju stavovi DF-a o NATO-u, Lekić je kazao da NATO nije centralna tema.

- Krivokapićev problem je da smogne snage da prekine koaliciju koja vodi krahu Crne Gore – istakao je lider DF-a.

Lekić je naglasio da je tema koja je za njega aktuelna „finansijski krah Crne Gore“.

 

Portal Analitika