Ostalo

Biciklistička reprezentacija se vratila iz Kine

2609biciklistirozajeok
P
oslije uspješnog nastupa na  ,,13 Guiyang International Mountain Bike“ festivalu u Kini, takmičenja najviše svjetske klase, biciklistička reprezentacija Crne Gore se letom Beč- Podgorica kasno sinoć vratila u Crnu Goru, saopštio je Portalu Analitika predsjednik nacionalnog Biciklističkog saveza Branko Hajduković.

Biciklistička reprezentacija se vratila iz Kine
Portal AnalitikaIzvor

Put i takmičenje trajalo je punih osam dana, a najveći dio vremena proveden je u avionu s obzirom da je put bio dug više od 22.000 kilometara.

Kako je naveo, organizator je da bi predstavio goste iz Crne Gore štampao 1000 zastavica, a na udarnom bilbordu postavio  našu veliku nacionalnu zastavu.

-Radoznali Kinezi, ali i jedan broj drugih učesnika iz 44 zemlje sa svih kontinenata, raspitivali su se  da li se naša država nalazi u Africi, ili na nekom drugom kontinentu. Valjda zato što se reprezentacija Crne Gore, u svečanom defileu, nalazila iza reprezentacije Mauricijusa. Poslije  takmičenja uslijedili su pozivi za  nova učešća naše reprezentacije, koje naravno nijesmo mogli prihvatiti iz finansijskih razloga- precizirao je Hajduković.

U subotu 28. septembra slijedi nastavak MTB Lige Crne Gore, trkom u Rožaju upriličenoj povodom Dana opštine.

Portal Analitika