Fudbal

VIDEO: Huligani Sarajeva prekinuli meč sa Borcem

NerediSrajevo
M
eč devetog kola fudbalskog prvenstva Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Borca prekinut je pri rezultatu 0:0 u 70. minutu kada su navijači domaćeg kluba utrčali na teren i pokušali da napadnu gostujuće pristalice.

VIDEO: Huligani Sarajeva prekinuli meč sa Borcem
Portal AnalitikaIzvor

Poslije bakljade navijača Sarajeva, nekoliko njih je, sa upaljenim pirotehničkim sredstvima u rukama, upalo na teren, "prokrčilo" sebi put kroz obezbjeđenje i preko travnjaka krenulo ka gostujućim pristalicama.

Jedan od navijača domaće ekipe probao je da dobaci upaljenu baklju ka navijačima Borca koji su bili na "jugu", ali u tome nije uspio, pa je ubrzo uhapšen, a i izudaran od policije.

Fudbaleri Borca su napuštili teren zbog ovog incidenta, na teren se nijesu vratili i pored prvobitnog dogovora sa Sarajlijama da se to učini, piše "Dnevni avaz", pa nastavak utakmice nije ni odigran jer su Banjalučani tvrdili da im se u dva navrata desila ista situacija, i to protiv sarajevskog Željezničara.

Tu, međutim, nije bio kraj incidenata, jer je autobus sa navijačima Borca kamenovan u Vogošći, đe je jedno lice uhapšeno iz tog razloga, a četvoro ih je privedeno na samom stadionu "Koševo" zbog prekida utakmice.

Portal Analitika