Zabava

Vjerili se Novak Đoković i Jelena Ristić

jelenainovakuok
Novak Đoković i Jelena Ristić vjerili su se u ponedjeljak u Monte Karlu. Nakon osam godina zabavljanja, par je odlučio da se vjenča, a svadba bi trebalo da se dogodi krajem iduće godine, prenijeli su mediji.

Vjerili se Novak Đoković i Jelena Ristić
Portal AnalitikaIzvor

I dalje nije poznato da li će par svadbu praviti u Monte Karlu ili će se slavlje ipak održati u Beogradu.

- Jelena je ljubav mog života. Iskrenost je ono što me je oduševilo kod nje i što me i danas čini zadovoljnim i voljenim. Ona je sposobna, ambiciozna i jaka djevojka. Rodžer Federer je popravio igru i psihološku stabilnost kada se oženio Miroslavom Vavrinec, pa se i ja vodim time - izjavio je Novak jednom prilikom.

Jelena je otkrila da najviše voli da provodi vrijeme sa svojim momkom ispred televizora i dodala da "nije sa Novakom da bi joj zavidjeli, već zato što ga voli".

jelenavoguokKo je buduća gospođa Đoković?

Djevojka najboljeg svetskog tenisera,  27-ogodišnja Jelena Ristić, dobila je tri strane u septembarskom broju američkog izdanja prestižnog modnog magazina Vog.

Urednica američkog izdanja Vog-a Ana Vintur (Anna Wintour) poznata je po strogim kriterijumima odabira ličnosti koje se mogu naći na stranicama magazina koji uređuje – tako je svojevremeno odsjekla starletu Kim Kardašian jer joj se njena haljina nije dopala.

Nesumnjivo da je Novakova izabranica izazvala simpatije kod nje, čim joj je dodijelila titulu It Girl u novom broju.

Skromna, humana, tiha i smjerna, nezainteresovana za bilo kakvu vrstu skandala, Jelena je osvojila svjetski džet-set blagim karakterom, ali i modnim ukusom, istančanim stilom i ljepotom.

Kratke haljine, gole grudi i šljašteći nakit nijesu njen stil, a po jednostavnosti i šarmu slobodno se može reći da Jelena podsjeća na pripadnice plemstva.

Zato ne čudi što je viđena na Nedjelji mode u Njujorku u prvom redu, pored urednice američkog „Voga“.

Jelena, koja je direktorka Fondacije Novak Đoković, organizovala je nekoliko humanitarnih akcija širom svijeta. Na posljednjoj, održanoj u Londonu, za pomoć ugroženoj djeci u Srbiji, prikupljeno je čak 1,7 miliona dolara.

 

 

Portal Analitika