Društvo

Cetinje: Sjutra početak prijavljivanja za rekonstrukciju fasada

2509cetinje
P
ovodom nastavka projekta „Beautiful Cetinje“, kojim će biti obuhvaćena rekonstrukcija fasada stambenih objekata na gradskom području, Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Prijestonice Cetinje obavijestio je građane da će za svaki stambeni objekat koji ima formirane organe upravljanja, učestvovati u rekonstrukciji fasada sredstvima u iznosu od 50 odsto. Prijavljivanje će početi sjutra i trajaće do 26. novembra.

Cetinje: Sjutra početak prijavljivanja za rekonstrukciju fasada
Portal AnalitikaIzvor

U obavještenju Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj stoji sljedeće:

- Obavještavamo građane Prijestonice Cetinje da je u toku akcija poboljšanja uslova stanovanja, te da je u okviru projekta „Beautiful Cetinje“ planirana rekonstrukcija fasada više objekata na gradskom području.

Naime, za stambene objekte koji imaju formirane organe upravljanja, Prijestonica Cetinje predvidjela je učešće u rekonstrukciji fasada u iznosu do 50 odsto ukupne vrijednosti radova. Akcija prijavljivanja trajaće od 26. septembra do 26. novembra.

Podsjećamo da je članom 5 Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama propisana obaveza etažnih vlasnika da obrazuju organe upravljanja stambenom zgradom, i to skupštinu etažnih vlasnika i upravnika, u cilju adekvatnog održavanja kućnog reda.

Portal Analitika