Društvo

VIDEO: Plantaže proslavile 50 godina postojanja

2509plantayePICETNA
K
ompanija "13. jul - Plantaže" organizovala je sinoć na glavnom gradskom trgu u Podgorici proslavu zlatnog jubileja – 50 godina postojanja.

VIDEO: Plantaže proslavile 50 godina postojanja
Portal AnalitikaIzvor

Pola vijeka tradicije, povjerenja i uspješan završetak pedesete berbe, kompanija je željela da proslavi sa vjernim potrošačima. Građani su imali priliku da uživaju u ukusima grožđa i najboljih crnogorskih vina.

- Ideja o Plantažama je započeta davne 1963.godine, prvim zasadama vinograda i prvim flašama rajskog pića koje je svojim kvalitetom postalo ponos Crne Gore i osvajač mnogih svjetskih nagrada u priznanja. Ponosni smo na rezultate koje je kompanija ostvarila u 50 godina postojanja. Uspjeli smo da izgradimo i očuvamo jedan od najprepoznatljivijih crnogorskih brendova i to ne samo u Crnoj Gori, već i na globalnom nivou, kazala je Verica Maraš, direktorica kompanije "13.jul Plantaže".

Ona je dodala da je uspjeh rezultat velikog truda i rada, te odricanje generacija zaposlenih.

- Svakodnevno se suočavamo sa novim izazovima. Izabrali smo da u njima ne vidimo prepreke, već stepenice koje će nam pomoći  na putu razvoja i napretka. I ubuduće ćemo nastojati da budemo prisutni u svim oblastima koje su važne za crnogorsko društvo i time davati doprinos razvoju društvene zajednice u kojoj poslujemo, dodala je Maraš.

Za muzički program pobrinuli su se crnogorsk izvođači: Aleksandra Vojvodić, Žuti Serhatlić, Ansambl Crna Gora, Milena Vučić, Who See, Nina Žižić i grupa Perper.

Pogledajte atmosferu:

 

 

 

 

Portal Analitika