Abiznis

Atlas banka na Sajmu biznisa u Budvi

2409atlasbanka
A
tlas banka AD Podgorica će i ove godine učestvovati na 15. Sajmu biznisa, koji se održava u organizaciji Jadranskog sajma u Budvi od 25. do 29. septembra. Na ovogodišnjem sajmu banka će prezentovati
proizvode i usluge, koje je kreirala u skladu sa potrebama i željama klijenata i tržišta.

Atlas banka na Sajmu biznisa u Budvi
Portal AnalitikaIzvor


Prepoznajući potrebe građana, Atlas banka je svojom ponudom obuhvatila najraznovrsnije kreditne proizvode i usluge, koji brzo mogu biti dostupni pod izuzetno povoljnim uslovima, uz veoma jednostavnu proceduru i sa različitim rokovima dospijeća.



Na štandu Atlas banke, svi zainteresovani posjetioci će moći da se informišu o proizvodima i uslugama Banke. Među finansijskim uslugama koje su u ponudi Banke su: E‐commerce, E‐banking, telefonsko bankarstvo, široka ponuda platnih kartica, gotovinski krediti, brzi – keš krediti, krediti za zimnicu, za odmor, krediti za penzionere ‐ domaće i inostrane, studentski krediti, auto krediti, krediti za pripremu turističke sezone, za rekonstrukciju i adaptaciju, krediti za mala i srednja preduzeća, krediti za pomorce…



Atlas banka učešćem na sajmu pokazuje da je aktivna i spremna za inovacije, i da osluškuje potrebe potrošača na crnogorskom tržištu. Banka će i ovu priliku iskorisiti da daruje jednog od posjetilaca 15. Sajma biznisa, koji će biti odabran u okviru nagradne igre koju organizuje Jadranski sajam AD Budva.

 

Banka je, kako saopštavaju, pored tradicionalnih, uvela savremene kanale komunikacije prema klijentima, posredstvom web sajta www.atlasbanka.com, korisničkog servisa na broj 19909, facebook stranice www.facebook.com/AtlasBanka, e‐bankinga.

Time su zadovoljene potrebe klijenata koji teže ka udobnosti, jednostavnosti, fleksibilnosti, brzini, pouzdansoti i kvalitetu, navodi se u saopštenju Atlas banke dostavljenom Portalu Analitika.

Portal Analitika