Zabava

Pogledajte Džejn Sejmur u bikiniju sa 62 godine!

sejmur
N
akon što je nekoliko puta viđena u fantastičnim izdanjima u uskim haljinicama, Džejn Sejmur otišla je korak dalje i sa 62 godine odlučila da pozira u bikiniju.

Pogledajte Džejn Sejmur u bikiniju sa 62 godine!
Portal AnalitikaIzvor



Slavna glumica tako se skinula pred objektivom fotografa te pokazala kako njezino tijelo nevjerojatno izgleda u plavom bikiniju, a to joj je bio rođendanski poklon od sina i najbolje prijateljice. Njezin  najstariji sin je napravio fotografiju i to ispred porodične kuće u Malibuu, a o ovom je potezu glumica, koja ima  troje unučadi, za Hello! ispričala: "Kad sam otvorila poklon od najbolje prijateljice i vidjela da je unutra bikini, mislila sam da je sve to jedna velika šala. A u tom sam duhu i pristala na snimanje. Rekla sam: 'Hajde, idemo dolje na plažu. Bez frizure, šminkanja, retuširanja. To je samo poklon jednog sina njegovoj majci i prijateljice prijateljici."

Nakon toga priznala je da za svoj fantastičan izgled može zahvaliti vježbanju, ali i operacijama (priznala je da je bila na operaciji povećanja grudi prije 20 godina te na zatezanju kože oko očiju prije nekoliko godina). Osim toga kaže da zdravo živi, kombinira pilates, jogu, ples i gimnastiku, vožnju biciklom, dizanje utega i "malo golfa": "Nisam fanatična. Jedem, pijem i veselim se, ali i pazim na zdravlje. Jednostavno sam sretna što sam zdrava i općenito tako blagoslovljena u životu", kazala je.

 

(index.hr)

Portal Analitika