Društvo

O izmjenama zakona o radu 8. oktobra

2309Boskovic
M
inistar rada i socijalnog staranja Predrag Bošković kazao je danas da će se Socijalni savjet, koji treba da se izjasni o izmjenama Zakona o radu, sastati najvjerovatnije 8. oktobra. O izmjenama zakona Ministarstvo rada i socijalnog staranja će se odrediti na sjednici Socijalnog savjeta, kazao je Bošković danas u Mojkovcu, prenosi TVCG.

O izmjenama zakona o radu 8. oktobra
Portal AnalitikaIzvor

"Vlada sigurno preko medija neće saopštavati svoje stavove o Zakonu o radu, već tamo gdje je normalno da saopštava, kroz institucije sistema, u ovom slučaju kroz Socijalni savjet kao jedino tijelo koje u tripatitnom dijalogu može da donese određena rješenja po pitanju izmjena Zakona o radu. Tako da ćemo se po tom pitanju odrediti kad bude zakazan Socijalni savjet, a to će biti najvjerovatnije 8.oktobra ove godine“, rekao je danas Bošković.

Ministar je danas obišao objekat dnevnog centra u Mojkovcu koji finansiraju Ministarstvo rada i socijalnog staranja i donatori, posjetio Centar za socijalni rad i razgovarao sa predsjednikom opštine, Dejanom Medojevićem, o brojnim socijalnim pitanjima, važnim za građane Mojkovca.

Izgradnja dnevnog centra, namijenjenog djeci sa posebnim potrebama, ide planiranom dinamikom, i do kraja građevinske sezone taj projekat će biti završen i stavljen u funkciju, rekao je Bošković.

rtcg.me

 

Portal Analitika