Zabava

U čemu je Viktorija pretekla Anđelinu i kraljicu?

2309viktorijaB
B
udući da je roditeljstvo trenutno jedna od najaktuelnijih tema u Velikoj Britaniji, anketa sprovedena širom zemlje imala je za cilj da pokaže ko su poznate majke koje uspješno balansiraju i u poslu i u majčinstvu.

U čemu je Viktorija pretekla Anđelinu i kraljicu?
Portal AnalitikaIzvor

Nedavno istraživanje otkrilo je da se 86 odsto majki ugleda na poznate majke i smatra da zaposlene mame daju dobar primjer svojoj djeci.

Upravo se Viktorija Bekam našla na prvom mjestu na listi mama koje najbolje kombinuju roditeljstvo i posao, a za petama su joj Anđelina Džoli i voditeljka Holi Viloubi. Viktorija je omiljena mama Velike Britanije, jer joj žene širom ove zemlje odaju priznanje što uspješno vodi modnu kuću i vaspitava četvoro djece.

Tridesetdevetogodišnja Viktorija je nedavno izjavila da joj nije jasno kako sve postiže.

“Nije mi jasno kako sve funkcioniše, ali funkcioniše. Sve je stvar organizacije, ja nijesam ništa drugačija od ostalih mama. Ustajem rano kako bih sredila djecu za školu, a onda i ja odlazim na posao. Imam divne ljude koji vode moj raspored, dadilju, jer stvarno ne bih mogla sama. Uradila bih sve za svoju djecu”, rekla je Viktorija.

Istraživanje je obuhvatilo i grupu majki koje nemaju posao, pa je tako 58 odsto njih reklo da bi voljelo da se vrati na posao i bude uspješno kao njihovi idoli iz svijeta poznatih, posebno ako bi imale pomoć kao što poznate dame imaju.

Pročitajte listu pet najpoznatijih mama koje inspirišu ostale:

Viktorija Bekam

Anđelina Džoli

Holi Viloubi

princeza Dajana

kraljica Elizabeta

B92

Portal Analitika