Politika

SDP ključni subjekat za formiranje vlasti u Mojkovcu

2209mojkovac
O
pštinski odbor Socijaldemokratske partije u Mojkovcu uvjeren je da će nakon 16. novembra ta partija biti ključni politički subjekt bez kojeg neće biti moguće formirati novu vlast u tom gradu.

SDP ključni subjekat za formiranje vlasti u Mojkovcu
Portal AnalitikaIzvor

OO SDP-a u Mojkovcu jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

- OO SDP Mojkovac uvjeren je da će nakon 16. novembra povjerenjem građana obazbijediti da SDP bude ključni politički subjekt bez kojeg sigurno neće biti moguće formirati novu vlast u Mojkovcu. Predizbornom kampanjom i izbornom listom, SDP će pokazati odlučnost da otvori prostor za nove ljude koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti razvoju Mojkovca i zaustavljanju zabrinjavajućeg trenda odlaska mladih ljudi. Socijaldemokrate su ponosne na dosadašnji doprinos koju su dali aktuelnoj lokalnoj vlasti, ali su i potpuno svjesne svojih sopstvenih dosadašnjih nesavršenosti i ograničenja - saopšteno je Portalu Analitika iz OO SDP-a Mojkovac.

Oni su uvjereni da se u Mojkovcu moglo i drugačije i bolje pristupiti rješavanju nekih problema i dodatno unaprijediti kvalitet života građana.

- SDP izražava čvrstu riješenost i odlučnost da sa novim ljudima i novim pristupom koji će demonstrirati, pruži neophodan doprinos budućem razvoju Mojkovca - kaže se na kraju saopštenja.

 

Portal Analitika