Politika

I DPS i SNP sigurni u pobjedu na lokalnim izborima u Mojkovcu

2109mojkovac
P
redstavnici Demokratske partije socijalista i Socijalističke narodne partije kazali su za radio Antena M da su sigurni u pobjedu na lokalnim iznorima u Mojkovcu, koji su zakazani za 16. novembar.

I DPS i SNP sigurni u pobjedu na lokalnim izborima u Mojkovcu
Portal AnalitikaIzvor

Odbornik DPS-a Dragomir Mrdak smatra da su to zaslužili poslije svega što su uradili za Mojkovac.

- Mi smo definitivno najjača partija u Mojkovcu i očekujemo pobjedu, ako ne sami, onda sa koalicijom. To potkrjepljujem činjenicom da smo zahvaljujući sadašnjoj vladajućoj koaliciji napravili dobre rezultate. Napravili smo od Mojkovca jednu malu, urbanu, finu sredinu sa dosta novih ulica, renoviranih i novih sportskih sadržaja i terena, sa dobrom komunalnom infrastrukturom, sa kulturnim sadržajima tokom čitave godine. Tako se nadamo ubjedljivoj pobjedi na predstojećim lokalnim izborima.

Mrdak dodaje da još čekaju odgovor Socijaldemokratske partije u vezi sa zajedničkim nastupom na tim lokalnim izborima.

- Mi smo prije petnaest – dvadeset dana poslali poziv za razgovor Socijaldemokratskoj partiji i očekujemo njihov odgovor. Nema ga još. Mi se spremamo kao da ćemo sami, ali spremni smo i za koaliciju.

Ni u Socijalističkoj narodnoj partiji ne sumnjaju u pobjedu na novembarskim izborima u Mojkovcu. Oni su odlučili da nastupe sa Demokratskim frontom.

- Imajući u vidu rezultate u Mojkovcu sa parlamentarnih, kao i sa predsjedničkih izbora, a to je ubjedljiva većina opozicije, smatrali smo da treba izaći sa zajedničkom izbornom listom i nastupiti jedinstveno na lokalnim izborima 16. novembra u Mojkovcu. Upravo ti rezultati iz oktobra i aprila su nas uvjerili da je zajednički nastup pobjednička varijanta i to je naša procjena kakav će biti rezultat. Mi na lokalnim izborimna očekujemo pobjedu zajedničke liste – kazao je za Anetenu M Milisav Ćorić iz SNP-a.

Portal Analitika