Društvo

Uhapšen Podgoričanin osumnjičen za pokušaj ubistva

1909upravapolicijeok
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su danas lišili slobode P.M. (24) iz Podgorice, zbog sumnje da je, na štetu P.L (32) iz Podgorice, počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Uhapšen Podgoričanin osumnjičen za pokušaj ubistva
Portal AnalitikaIzvor

„Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da je P.M. danas, oko 03,40 časova, u Bulevaru Ivana Crnojevića u Podgorici, na trotoaru između brojeva 105 i 108, nakon kraće verbalne rasprave zadao P.L. ubod nožem u predjelu grudnog koša, nanijevši mu tešku tjelesnu povredu, nakon čega je pobjegao. Službenici CB Podgorica – Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata su, odmah po obavještenju da je u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici primljeno lice sa povredom od hladnog oružja, preduzeli aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, na osnovu kojih je lišen slobode osumnjičeni“, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.

Kako se dodaje, o događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, tokom kojeg je pronađen i izuzet nož na rasklapanje, dužine sječiva oko sedam centimetara, za koji se sumnja da je korišćen u izvršenju krivičnog djela. Nož, tragovi krvi i ostali predmeti i tragovi su upućeni u Forenzički centar na vještačenja.

Oštećeni P.L. je, nakon pružanja ljekarske pomoći u Urgentom bloku, smješten na Odjeljenje intenzivne njege Kliničkog centra, budući da je životno ugrožen. Osumnjičeni P.M. će, uz krivičnu prijavu, biti predat nadležnom tužiocu.

 

Portal Analitika