Politika

Radović: Jasno je odakle DPS-u novac

1909krusoradovicok
O
dakle DPS-u novac jasno je navedeno u izvještaju Državne revizorske institucije, koja je dala pozitivno mišljenje na naše finansijske iskaze bez ikakvih uslova, saopštio je Portalu Analitika poslanik DPS-a Slobodan Krušo Radović.

Radović: Jasno je odakle DPS-u novac
Portal AnalitikaIzvor

“Bješe li ikoga drugoga iz NOVE da se oglasi, do čovjeka koji je vodio glavnu riječ na sastancima OO SNS Herceg Novi na kojima se razgovaralo o tome kako kupiti glasove i kako pozapošljavati članove njihove partije? Pa još zamjenom teza i kontra pitanjem umjesto odgovora. Vama je, gospodo iz NOVE, dato uslovno mišljenje, uz napomenu da nijeste ispunili ni preporuke iz prethodne godine. Pozitivno mišljenje je pozitivno, a uslovno je uslovno, koliko god se Milutin Đukanović trudio da leksički uslovno pretvori u pozitivno”, navodi se u saopštenju.

Ocijenio je da bi, umjesto bavljenjem podmetačinama, Nova trebalo da objasni kako su podijelili 300 000 eura gotovine na osnovu nepotpune dokumentacije “i poštede crnogorsku javnost svog licemjerja”.

“U Novoj uporno i nevješto izbjegavaju da odgovore odakle grupa građana Milan Knežević u njihovom finansijskom izvještaju i šta je sa novcem grupe građana Miodrag Lekić. Za ta pitanja su procijenili da im je najpametnije da ćute”, zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika