Društvo

Ćatović primila zlatne vaterpoliste

1909kotorV
P
redsjednica Opštine Kotor, Marija Ćatović, primila je danas kotorske članove juniorske vaterpolo reprezentacije Crne Gore, koji su osvojili titulu prvaka na evropskom prvenstvu u Malti.

Ćatović primila zlatne vaterpoliste
Portal AnalitikaIzvor

Ovom prilikom Ćatović je čestitala igračima, trenerima i stručnom timu na postignutom uspjehu: "Svaka čast na osvojenoj zlatnoj tituli. Ovakav uspjeh je veoma značajan za naš grad i mi smo veoma ponosni na činjenicu da su baš iz Kotora ponikli najbolji vaterpolo igrači. Opština Kotor će i ubuduće ulagati sve napore da pomogne razvoju sporta, koji je veoma bitan za formiranje mladih ljudi.

Slijedi rekonstrukcija zatvorenog bazena, kako bi se omogućili bolji uslovi za igru, za koje će opština iz svog budžeta izdvojiti dio sredstava," izjavila je predsjednica Opštine.

Opština Kotor je nagradila kotorske igrače, trenera i stručni tim sa po 500 eura.

Trener vaterpolo reprezentacije Mirko Vičević se u ime tima zahvalio na pozivu i novčanoj nagradi i istakao: "Kotor, pored toga što je kulturni i turistički centar, u budućnosti bi mogao da bude i sportski centar.

Svakodnevno u našoj opštini trenira oko 400 djece, kojima treba obezbijediti najbolje moguće uslove, a rekonstrukcija zatvorenog bazena bi bio pun pogodak."

 

Portal Analitika