Društvo

FPN: Nakon isteka roka objavićemo imena kandidata za dekana

167fakuletPOCETNA
I
zborna komisija Fakulteta političkih nauka (FPN) sjutra će, nakon isteka roka predviđenog konkursom za podnošenje predloga kandidata za dekana, objaviti imena kandidata za dekana ovog podgoričkog fakulteta.

FPN: Nakon isteka roka objavićemo imena kandidata za dekana
Portal AnalitikaIzvor

- Izborna komisija utvrđuje predlog liste kandidata u roku od 48 sati od isteka roka za predaju kandidatura, i tog istog dana obavještava ovlašćene predlagače. Kandidature su dostavljene do srijede 18. Septembra u 15 sati. Analogno pravilu o izboru rektora Univerziteta Crne Gore, slično se postupa i u izboru dekana univerzitetskih jedinica, saopštio je za Portal Analitika predsjednik Izborne komisije magistar Uglješa Janković.

Kako je danas objavila Pobjeda, za čelnu funkciju na FPN za sada su predložene profesorice Nataša Ružić i Olivera Komar.

I profesorica Ružić i profesorica Komar su potvrdile za Portal Analitika su predložene za dekanicu Fakulteta političkih nauka.

Vijeće FPN-a je  na sjednici održanoj 30. avgusta imenovalo izbornu komisiju, sastavljenu od pet članova: magistra Uglješe Jankovića, docenta dr Miloša Bešića, Mehmeda Đečevića, i predstavnika studenata Budimira Andrića i Miloša Pavićevića.

 

Portal Analitika